mafo akadémia

Növeld képzéseinkkel versenyképességed a munkaerőpiacon!

Kovács Beáta

Tanuló

"A tanfolyam elvégzése után, már biztosan tudtam, hogy felkészültem a babysitterkedésre, hiszen a babysitter kézikönyvből a babysitterkedés minden részletét meg tudtam tanulni. A sikeres vizsga után kapott tanúsítványommal és babysitter igazolványommal indultam neki a munkakeresésnek, hamar kaptam is lehetőséget. A szülők a bemutatkozásom és képesítésem részletezése után nyugodtan bízták rám gyerekeiket és maximálisan meg voltak velem elégedve. Zsebpénzemet azóta a babysitterkedéssel teremtem elő!"

Fazekas Lajos

Ügyvezető igazgató, Debreceni Gyógyfürdő Kft.

"Ma már szinte külön iparággá vált a babysitterkedés, mely eredetileg spontán módon alakult ki: a szülők alkalmi gyermekfelügyelőket kerestek és a legfontosabb kritérium az volt, hogy a „bébicsősz" az adott időpontban ráérjen. Napjainkban a kiválasztás egyre tudatosabb, a mérlegelési szempontok között elsősorban a szakmai tudás, felkészültség került előtérbe."

Nagy Anikó

Egyetemi hallgató

"Angliába megyek szeptembertől egy évre, angolul szeretnék még jobban megtanulni. Egy helyi fizetős tanfolyamra is beiratkoztam már, melynek díját a babysitter/au pair munkával szeretném előteremteni. Egyik barátnőm említette a babysitter tanfolyamot, mondta hogy neki nagyon hasznos volt az elvégzése. A külföldi terveim miatt én is beiratkoztam, sikeresen le is vizsgáztam. Leendő munkaadóim több jelölt közül választottak ki. Számukra fontos volt, hogy ne csak egy lány vigyázzon a gyerekeikre, hanem egy szakképzett babysitter, aki tisztában van a feladataival, a megoldásokhoz szükséges ismereteket birtokolja."

Gy. Erika

"Rendkívül elégedett voltam az oktatással a könyvvel a gyakorlati óvodapedagógusok és dajkák munkájával, tevékenységével és vendégszeretetükkel. Mindenkinek ajánlom ezt a szuper tanfolyamot."